Concurs pentru bloggeri: „Jucaria copilariei mele”

Pentru ca blogosfera este tot mai asaltata de persoane talentate, vrem sa va invitam sa participati la un nou concurs inedit! Outlet-jucarii.ro impreuna cu Reteaua de bloguri va prezinta concursul „Jucaria copilariei mele”. Nu va ingrijorati, toata lumea castiga!

Perioada in care se desfasoara concursul?

Inscrierea in cadrul concursului incepe in data de 20.03.2014 si se incheie in 20.04.2014 (inclusiv)!

Cine poate participa?

 • Mamicile bloggerite si taticii bloggeri
  sau/si
 • Bloggerii care isi doresc sa bucure un copil cu produsul castigat sau pur si simplu vor sa castige premiile in bani puse in joc

Ce trebuie sa faci?

Scrie pe blogul tau (cu cel putin PageRank 1) un articol cu tema „Jucaria copilariei mele”, in care sa ne povestesti care a fost jucaria preferata a copilariei tale.

Conditii obligatorii:

Regula 1 – Pentru a putea participa la acest concurs, blogul tau trebuie sa fie inscris mai intai in Reteaua de bloguri. Daca nu esti inca inscris, te invitam sa completezi acest formular de inscrieri online.

Regula 2 – Cauta pe site-ul www.Outlet-Jucarii.ro un produs pe care ti-ai fi dorit sa-l ai cand ai fost mic(a) si explica-ne de ce. Adauga un link catre acest produs si un alt link catre categoria din care face parte, pentru ca vizitatorii si cititorii tai sa-l poata identifica cu usurinta!

Regula 3 – Invita-ti minim 3 prieteni bloggeri sa intre in competitie, mentionandu-i cu link in finalul articolului tau!

Care sunt premiile?

 • Premiul 1: Kart Berg cu pedale in valoare de 1200 Lei (pentru baieti sau fetite)
 • Premiul 2: Premiu in bani in valoare de 500 Lei
 • Premiul 3: Premiu in bani in valoare de 300 Lei

Cum se face jurizarea? 

Asa cum v-am obisnuit si pana acum, vom aprecia munca, talentul si creativitatea. Daca promovezi articolul si concursurile din Reteaua de bloguri pe pagina ta de Facebook ai mai multe sanse de castig.

Asadar, criteriile de acordare a premiilor sunt urmatoarele:

 • Premiul 1 – Se va acorda bloggerului al carui articol va fi considerat de sponsorul nostru Outlet-Jucarii.ro, cel mai interesant;
 • Premiul 2 – Se va acorda bloggerului al carui articol va fi considerat de Reteaua de bloguri cel mai interesant;
 • Premiul 3 – Se va acorda bloggerului care „inspira” cei mai multi bloggeri sa se inscrie in acest concurs.

Mentiune importanta!

Pentru o acordare corecta al celui de-al III-lea premiu, va rugam sa numiti in prima parte a articolului vostru sursa din care ati auzit de concurs / blogul care v-a determinat sa va inscrieti.

Nu va faceti griji! In acest concurs toata lumea castiga, pentru ca iepurasul vine cu jucarii pentru toti bloggerii talentati! Fiecare blogger inscris in concurs va beneficia de o reducere de 10% la orice produs existent pe Outlet-Jucarii.ro, care nu se afla deja intr-o alta promotie!

Blogurile si articolele care nu respecta conditiile de mai sus vor fi descalificate.

Mult succes tuturor si asteptam articolele voastre pe adresa de email contact@reteauadebloguri.ro sau printr-un comentariu la acesta pagina!

 

15 comentarii la “Concurs pentru bloggeri: „Jucaria copilariei mele”

  • Super! „Omuletii” aia de plastic… aveam o punga din aia „de un leu” si ii luam cu mine peste tot, mai putin la scoala. La scoala aveam un indian calare pe care il tineam in ghizdan… . Copilarii, jucarii, copilarie frumoasa. Cinstita sa fiu nu as da copilaria mea de atunci pe o copilarie din ziua de azi, copilarie sufocata de jocuri pe calculator si Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *