Concurs RDB: Importanta miscarii in viata copiilor

Dragi bloggeri, astazi va propunem un nou concurs interesant, pe care Reteaua de bloguri in colaborare cu partenerul nostru Karturi-Berg.ro il organizeaza.

In ce consta concursul?

Redactati un articol in care sa vorbiti despre importanta miscarii in viata copiilor si cum ar putea automobilele mici de curse (karturile cu pedale) sa schimbe in bine viata celor mici, dar si pe cea a intregii familii. Mentionati in articol unul sau mai multe modele de karturi (la alegere) de pe site-ul Karturi-Berg.ro cu link-ul aferent produsului ales.

Cine poate participa?

La acest concurs se pot inscrie toti bloggerii talentati.

Pentru a putea participa la acest concurs, blogul tau trebuie sa fie inscris mai intai in Reteaua de bloguri. Daca nu esti inca inscris, te invitam sa completezi acest formular de inscrieri online.

Cerinte tehnice:

 • articolul trebuie sa contina minimum 350 de cuvinte;
 • cuvinte cheie de folosit in articol : karturi, karturi cu pedale, karturi Berg, karturi cu pedale Berg
 • 2 linkuri obligatorii: pe cuvantul cheie karturi cu pedale inserati link-ul www.karturi-berg.ro, iar pe produsului mentionat in articol inserati chiar link-ul care duce catre acesta.

Criterii de jurizare:

Punem accent pe respectarea cerintelor tehnice, originalitate si coerenta mesajului transmis. Daca promovezi articolul si concursurile din Reteaua de bloguri pe pagina ta de Facebook (daca detii una), ai mai multe sanse de castig.

Cele mai bune articole vor fi premiate.

Premii:

 • Premiul I – 400 lei
 • Premiul al II-lea – 250 lei
 • Premiul al III-lea – 150 lei

Termen limita de participare:  15.05.2014 (inclusiv).

Asteptam articolele voastre pe adresa de e-mail contact@reteauadebloguri.ro sau printr-un comentariu la aceasta pagina.

 

Mult succes tuturor!

21 comentarii la “Concurs RDB: Importanta miscarii in viata copiilor

 1. Bună ziua,

  Tocmai am scris o postare pentru acest concurs pe care am promovat-o pe pagina mea personală de Facebook https://www.facebook.com/alexandra.condrat și pe care sper s-o acceseze cât mai mulți. Povestea este scrisă ca o experiență personală, iar ca recomandare de stil de viață pentru copii am introdus karturile Berg ca modalitate de petrecere a timpului liber într-un mod distractiv. Le urez succes tuturor participanților și le doresc o zi foarte frumoasă!!!

  http://alexandracondrat.blogspot.ro/2014/05/importanta-miscarii-in-viata-copiilor.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *