Castigatorii concursului de blogging „Jucaria copilariei mele”

Dragi bloggeri, stim ca sunteti tare nerabdatori sa aflati castigatorii concursului „Jucaria copilariei mele”, dar pana a vi-i prezenta vrem sa va anuntam ca sponsorul concursului, adica Outlet-jucarii.ro, a suplimentat premiile cu inca unul special in valoare de 100 lei.

Multumim in mod deosebit tuturor celor care au participat la concursul nostru cu articolele lor!

Iata lista completa a castigatorilor:

Felicitari tuturor castigatorilor!

La inceputul saptamanii viitoare, acestia vor fi contactati pentru a afla cum vor putea intra in posesia premiilor castigate.

Urmariti in continuare site-ul nostru pentru a fi la curent cu concursurile active de pe platforma, dar si cu noile competitii pe care le organizam! ;)

5 comentarii la “Castigatorii concursului de blogging „Jucaria copilariei mele”

  1. Nu am cuvinte! Este cel mai mare premiu castigat vreodata de mine la un concurs de blogging, si, cu atat mai putin ma asteptam sa il castig scriind despre lucruri dragi mie, dragi noua tuturor, subiect cu mult mai putin spectaculos decat lupta politica sau stirile de la ora 5. Multumesc din suflet retelei de bloguri si, nu in ultimul rand sponsorului acestui concurs „Magazin de jucarii„, care, banuiesc ca a avut si el un rol in jurizare. Inspiratia pentru acest articol a venit in mare parte vizitand acest magazin de jucarii. Nu am putut sa nu ma intreb ce bucurii imense mi-ar fi luminat copilaria daca as fi avut atunci, copil fiind, aceste jucarii minunate. Poate nici acum nu este tarziu sa ne bucaram de jocuri si jucarii, deoarece, suntem inca copii, indiferent de varsta. Vorba unui conational care a atins limitele infinite ale creatiei: „Daca nu mai suntem copii inseamna ca am murit de mult… ”

    Multumesc inca o data si scuze daca m-am lasat purtat de val! Si concursurile de blogging sunt in sine tot un joc! Ma bucur ca un copil…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *