Termeni si conditii

  • de inscriere in Reteaua de bloguri:

In Reteaua de bloguri se pot inscrie toate persoanele care detin un site personal (blog). Acesta impreuna cu toate articolele participante in competitie trebuie sa fie redactate in limba romana.

Nu se accepta blogurile cu continut licentios si care contravin normelor morale.

Va puteti inscrie in Reteaua de bloguri si fara a participa la concursuri. Toti cei care se inscriu sunt rugati sa puna in blogroll un link catre site-ul nostru.

  •  de participare la concursurile organizate de Reteaua de bloguri:

Toti cei care doresc sa participe la concursurile nostre trebuie sa aiba varsta minima de 18 ani si sa detina un blog personal. Pentru a participa in competitiile propuse de Reteaua de bloguri, trebuie sa redactati un articol pe tema concursului la care v-ati inscris si sa respectati cerintele tehnice (cuvinte cheie, link-uri, lungimea articolului, etc.)

Punctam articolele originale si inspirate.

Impactul articolului in randul cititorilor si al fanilor blogului, ca de exemplu comentariile, aprecierile si distribuirile sunt considerate un plus, dar nu sunt obligatorii.

Nu se accepta metoda copy-paste, astfel toate articolele care nu respecta aceasta regula vor fi depunctate.

Premiile in bani se platesc prin virament bancar in contul personal al castigatorului in termen de maximum 10 zile de la desemnarea lui ca si castigator.