O noua oportunitate de a castiga bani din redactarea de articole

Dorim sa va facem cunoscuta o noua oportunitate de a castiga bani din redactarea de articole.

Ne adresam persoanelor interesate in realizarea de articole originale, inspirate si scrise corect gramatical. (Vezi sfaturi in redactarea unui advertorial de succes)

Daca sunteti pasionati de scris si aveti o imaginatie bogata, atunci va puteti declara candidatul ideal.

Cautam colaboratori care doresc sa realizeze articole de tip advertorial (la comanda) pe diverse teme. Articolele trebuie sa contina cel putin 350 de cuvinte. Ele trebuie scrise intr-un mod publicistic, si nu colocvial.

Oferta de luna aceasta este de 100 lei/pachet de 9 articole.

Fiecare articol va trebui trimis in format Word, cu titlu si imagine reprezentativa. Termenul de realizare va fi stabilit la fiecare comanda.

Daca sunteti interesati de aceasta colaborare, trimiteti-ne un e-mail la adresa: contact@reteauadebloguri.ro

18 comentarii la “O noua oportunitate de a castiga bani din redactarea de articole

 1. Scriu cu usurinta despre orice, creez povesti, nu stiu daca as reusi, dar, vreau sa incerc!

 2. si eu as putea sa scriu adventoriale ,numai daca mai e valabil acest anunt

 3. Am trimis un mesaj pe e-mail pentru advertorial. Imi place sa scriu dar deocamdata nu am blog si nu pot trimite un link la pagina dumnevoastra. Prin e-mail se poate ? Va multumesc!

 4. Doresc sa colaborez cu site-ul dvs in regim de voluntariat dar si cu oricine doreste articole scrise foarte bine de o studenta la Litere.

 5. V-am trimis e-mail si o sa astept raspunsul dvs.Doresc o colaborare pe termen lung !

 6. Intr-o anumita imprejurare am fost nevoita sa scriu cateva articole. Mi s-a spus ca am condei si asta imi da imboldul de a incerca!

 7. Buna ziua. Nu mi-am descoperit inca limitele imaginatiei, asa ca va propun sa ma puneti la incercare.

 8. Buna ziua, mai este valabil acest job?
  Sunt interesata si am experienta in domeniu.
  Imi este usor sa scriu, scriu cu imaginatie si creativitate.

 9. Detin un blog din luna august 2015. Mi-ar placea sa scriu advertoriale potrivite niselor pe care le-am atins prin intermediul postarilor mele (pentru a fi de folos si publicului pe care mi l-am format deja). Publicul meu este preponderent feminin, este alcatuit din mame ori viitoare mamici, femei de cariera etc., in fine, persoane de care m-am atasat, pe care le respect si pe care le pot ajuta prin recomandarile pe care le fac. Nu as putea scrie despre produse care nu ma reprezinta ori despre despre produse care nu se pliaza pe tematica blogului meu.

  • Pot sa colaborez la blogg. Imi caut de cava timp o colaborare, dar nu imi raspunde nimeni. Mai caut…

 10. Am trimis un email pe adresa specificata, dar nu am primit momentan niciun raspuns. Sunt interesata de oferta dumneavoastra, puteti sa imi spuneti daca aveti nevoie de un articol scris de mine ca si exemplu? Astept un raspuns pe mail.

 11. Iubesc să scriu, am o imaginatie bogată iar asta m-a ajutat să imi construiesc un blog in care pot discuta despre orice subiect. Sunt fascinata de oportunitatea aceasta,chiar mã atrage.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *